"We wanted to shoot a video, but the film turned out": Bi-2 presented the God of the Damned

"We wanted to shoot a video, but the film turned out": Bi-2 presented the God of the Damned
Photo source:
пресс-служба артиста

25 ноября состоялась премьера сингла и клипа «Бог проклятых»! На официальной странице группы в YouTube был презентован клип, автором которого выступил сценарист, продюсер и режиссер-постановщик Владимир Беседин. По своей композиции 3-минутное музыкальное видео скорее представляет собой полноценный фильм с символичным сюжетом в духе готических романов, а также мощной кульминационной сценой.

«Такое чувство, что это саундтрек к фильму, но так получилось, что это фильм к нашей песне. Он выглядит, как саундтрек для какого-то большого кино, потому что я для себя в шутку это называл «если бы Тарантино снимал «Отверженных», то они выглядели бы так», - поделился Шура Би-2.


14:18

Latest news

Marco Hietala announces retirement from Nightwish
The musician's statement was posted on the band's official Facebook community
Temiko 4 days ago
Alexi Laiho is dead - Children Of Bodom's vocal and one of creators
One of the founders and former frontman of the cult Finnish melodic death group Children of Bodom, Alexi Laiho, has passed away at the age of 42 in hi
Mesmika 12 days ago
Dawn: Neuromonac Theophanes opens in 2021 with direct release on New Years Eve
Neuromonakh Feofan made a New Year's gift to all his listeners and at night from December 31 to January 1 he released a new track "At the Dawn".
Temiko 15 days ago
New video from NASTRO video production for Alexei Bakashin's song "Anima"
We present to you the Moscow poet and songwriter Alexei Bakashin and his new video for the song "Anima" produced by NASTROE videoproduction
Temiko 20 days ago